0

Е дно от новите попълнения в лейбъла на фолкпевеца Галин – Мирела, излезе по сутиен на участието си в хитов клуб в Студентски град. Оскъдното облекло на хубавицата й изигра лоша шега и едната й гърда палаво се показа изпод бюстието на дамата.

Впечатление

Мирела се беше нагласила в бяла къса поличка, а горното буквално наподобяваше горнище на бански с украса от камъни, което обаче се оказа твърде малко, за да побере напращялата гръд на новата звезда на фолка. Гледката определено много се хареса на мъжката част от феновете на изпълнителката. Заедно с Мирела на сцената в заведението се представи и колежката й Симона, която пак бе в бяло, но бе избрала далеч по-приличен тоалет.

Красота

Макар и в по-семпла рокля, Симона също блесна. Безспорен факт е, че всички дами от лейбъла на Галин носят в себе си звездното присъствие и се отличават освен с глас и с красота, и ако до момента Лидия, Симона са били по-обрани в избора си на облекла, то новите попълнения като Мирела са готови на провокаторство. Припомняме ви, че тази година именно заради Мирела Галин стана абитуриент за пореден път. Галантният шеф бе кавалер на девойката в празничната нощ.