0

А ктрисата Гуинет Полтроу стана обект на подигравки в социалните мреци, след като се яви в съда във вторник за първия ден от делото във връзка със ски инцидент през 2016 г. Потребители на Twitter сравниха носителката на „Оскар“ със серийния убиец Джефри Дамър.

Повод за критиките към Полтроу станаха очила, които тя беше сложила в съда, които приличаха на прословутите очила на убиеца, с които той стана известен в САЩ, когато беше задържан от полицията.

Полтроу и преди е носила именно този аксесоар, който се продава и в нейния. Goop. Потребителите на социалните мрежи обаче не пропуснаха да се подиграят. „Харесва ми вида й на сериен убиец“. „Това се случва, когато Джефри Дамър срещне Гуинет Полтроу“, бяха само част от коментарите в Instagram.

Този модел авиаторски очила станаха печално известни покрай Джефри Дамир, известен, като „канибала от Молуоки“, който уби и разчлени 17 мъже между 1978 и 1991 г. Той носеше очилата на снимката си, след като беше задържан от полицията.

Истинските очила на Дамър бяха достъпни за закупуване за $150 000 от Тейлър Джеймс, базиран в Канада ентусиаст на, който също успя да се докопа до затворническата Библия на убиеца, неговата урна, която продаваше за 250 000 долара и снимка на Дамър в пети клас на цена от 3500 долара.