0

С лед Мат Лебланк и Кортни Кокс се сбогува с екранния си партньор и приятел Матю Пери.  Актрисата публикува сърцераздирателен пост в памет на Матю Пери, който изигра телевизионния ѝ съпруг Чандлър в "Приятели". Кокс сподели сцена от сериала, в която техните герои – Чандлър Бинг и Моника Гелър – за пръв път прекарват нощта заедно.

"Толкова съм благодарна за всеки момент, който прекарах с теб, Мати и ми липсваш всеки ден", пише актрисата 

"Когато работиш с някого толкова близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да мога да споделя. Засега ето един от любимите ми. За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат еднократна нощна забежка в Лондон.

Но поради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история. В тази сцена, преди да започнем да играем, той ми прошепна забавна реплика. Често правеше такива неща", разказва Кокс.

Кортни публикува видео от момента в "Приятели", което включва и кадри зад кулисите. На тях се вижда и шегата – след излизането на Рос от хотелската стая, Моника казва на Чандлър да отиде под завивката, тъй като сега е „неговият ред“.