0

О бичаната родна актриса Елеонора Иванова-Нори се сдоби с касети на великия Фреди Меркюри по време на разходка из битака в София през уикенда. „Взех си касетки на Фреди, „Лед Цепелин“ и „Пинк Флойд“. Много се изкефих, като ги видях, и реших, че просто трябва да ги има в моята колекция“, разкри пред „Телеграф“ Нори.

Антики

Красавицата с номинация за „Икар“ планувала внимателно разходката си из битака и станала по тъмно, за да е навреме там. „Станах в 5. Най-добре е там да се отиде по изгрев, даже още докато е тъмно, за да не изпуснете някои големи находки и антики, които ще бъдат разграбени първи“, разказва още актрисата, която е пазарувала в компанията на своя приятел. Освен с музикални касети те се прибраха и с уникална керамична ваза. „Човекът, от когото я купихме, каза, че това е специална керамика и вазата в днешно време не е кой знае колко ценна, но като остареем, може да се превърне в една добра инвестиция. Не е ясно дали е така, но пък страшно много ни хареса, което е най- важно“, казва Иванова, която се сдобила още с месингови животинчета и отварачка с голо женско тяло.

Интерес

„Наистина ми бе много интересно да отида. Там буквално можеш да намериш всичко – от изкуствен крак до акордеон“, смее се талантливата Елеонора и допълва: „Много е далеч всичко от нашето ежедневие и е суперинтересно. Там си на тяхна територия и трябва да се пазариш, което също само по себе си е голям кеф, особено за човек като мен, който досега не го е правил. Със сигурност бих отишла пак“.

На 27 март пък Елеонора Иванова ще се бори за наградата „Икар“ в категория „Водеща женска роля“. Тя е номинирана за ролята си в спектакъла за Двори в „Игри в задния двор“ от Една Мазия, реж. Николай Поляков, Театър „София“.