0

Р апърът Иван Динев – Устата, който често посещава училището за деца в неравностойно положение във Варна, изненада абитуриентите на празника им с Веско Маринов. Това издаде самият изпълнител пред „Телеграф“.

Почитатели

Директорката на Специалното училище за ученици с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“ споделила пред Устата, че децата са големи почитатели на Веско и много би се радвала, ако той успее да направи видеообръщение към тях за бала им. „Поне да бъде видео, тъй като няма да успеем да покрием хонорара му за участие“, били думите й. „Веднага звъннах на Маринов да го попитам дали има някоя свободна дата към началото на юни, за да изненада децата присъствено, и му обясних ситуацията. Разбира се, той веднага се съгласи“, разкри Устата.

Щастие

Двамата изпълнители с големи сърца оставили всичко това да бъде изненада както за децата, така и за учителите. „Казах им да погледнат към вратата и да започнат да пеят любимата им песен, а в същото време влезе Веско, най-голямата им изненада. Беше толкова специална вечер с толкова щастливи деца, голям празник“, споделя Динев. Едно от децата дори имало в джоба си изрезка с образа на Маринов. От страна на училището също имало изненада, тъй като една от учителките била облечена с жълта рокля заради хореографията, която научили за тази вечер, а именно на песента на любимеца им - „Лятна жълта рокля“. „Беше много специална вечер“, категоричен е Устата.