0

Т очно една седмица остава до първия концерт в България на Hollywood Vampires, който ще се проведе на 12 юни в „Арена София“. Допълнение към цялостната визия на шоуто са уникалните зъби, създадени в Холандия, специално за турнето на Hollywood Vampires. „Шоуто обещава да е неповторимо и като облик, и като визия и, разбира се, като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта“, разказват организаторите.

Сцена

Bulgarian Live Music и Joker Media, организатори на концерта, са в готовност да посрещнат екипа на групата, който ще пристигне в България с четири тира и два буса, които ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видеостени, на които зрителите ще могат от близо да следят случващото се. Засега все още не е ясно кога точно ще дойдат големите звезди Алис Купър, Джо Пери и Джони Деп.

Банда

Тримата създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019). Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).