0

У частникът от риалити формата по NOVA „Игри на волята“ Валентин Мичев се прибра от Англия, където живееше, заради любимата си Елия, която също беше участник в предаването. „Живеем в България, поне засега е така“, сподели красавицата пред „Телеграф“ седмица след като съобщихме, че двамата са се сгодили.

Интимно

Предложението дойде на плажа в Египет, но засега двамата все още не са планирали нищо за сватба, освен че искат да е скромна. „За сватба не сме конкретизирали все още нищо. Но, когато и да се случи, искаме да бъде нещо много интимно, на море и да не каним прекалено много хора, а само най-близките. Доста по-интимно от това, което се случва покрай мен и моите приятели. Да не включва някои от обичаите, като взимане на булката от дома й, хоро на улицата и т.н. Не е моето и сме си говорили за това. Само знам, че искам да е лято“, сподели щастливата годеница.

Латиномузика

„Заедно сме от близо 2 години. Познаваме се от Игрите, но по физиономия само. Не сме си говорили нито на терен, нито в предаването. Чак на излъчването на първия епизод на формата се видяхме и оттогава се зароди някакъв интерес помежду ни“, разказа Елия. „Той живееше в Англия и си идваше често в България и може би тръпката, когато се прибира, ме впечатли. Излизахме често, но с други хора. Писахме си в продължение на месец и накрая се осмели да ме покани на среща, мисля, че беше понеделник. Каза ми да считам, че уикенда съм заета с него. На мен ми беше много приятен, дойде да ме вземе от нас. Беше пуснал латиномузика, истински джентълмен - отвори вратата на колата, целуна ме по бузата. Спазваше граница и това много ме впечатли. След това вечеряхме в един ресторант“, добави тя.

Съобщение

Елия разкри, че любимият й често пъти й прави романтични изненади, но тя често го хваща. „Обмисля нещата до последния детайл, отдава му се. Това, че аз го хващам, е друг въпрос. Организацията му винаги е отлична.

Миналата година за рождения ми ден ме изненада с екскурзия до Дисниленд в Париж. Тогава бяхме в Англия при майка му и ми трябваше лаптоп. Имах спешна работа за едни документи. Тя ми даде нейния лаптоп и там беше оставен неговият мейл, в който имаше съобщение за потвърждение за Дисниленд. Беше доста лесно да го хвана“, разказа участничката. „Обичаме да пътуваме. Най-любимото ми място остава Париж. След това Египет, спомена от там, който е много специален, е пресен и съм много впечатлена. Пък и море, плаж как да не му харесва на човек. Може би ще посетим Тайланд следващата зима. Има и други дестинации, които много искаме да видим. Просто Валентин е бил в Тайланд и винаги говори колко е хубаво. Така че някой ден ще стигнем и до там“, сподели Елия.

Елия работи като учител, преподава английски език, а Валентин е в сферата на финансите, разказа самата тя. „Класен ръководител съм на 3-ти клас. Занимавам се и с допълнителни уроци, преподавам. Той се прибра в България окончателно миналата година. Оттогава работи в голяма международна компания. Когато ми обяснява какво точно работи, в главата ми са някакви щуротии, защото нищо не разбирам. Около финансите се върти, беше тиймлидер до миналата седмица, сега вече е на по-висока позиция“.

Подозрение

„Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, например във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но точно за почивката ни в Египет най-малко предполагах. По принцип каквито и изненади да прави винаги го хващам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз винаги имам предчувствие какво ще е, а и той понякога сам се издава. Но този път по никакъв начин не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана“, разказа русокоската. „Валентин беше скрил пръстена в големия ни куфар, който оставихме на главния вход на хотела. А там на ден минават стотици хора и куфарът стоя там цял ден. Аз се замислих, че няма как да има нещо скъпоценно в куфара, щом той така спокойно го остави, при положение че някой може да го открадне. След цялото събитие той ми призна, че се е притеснявал много за пръстена, но това му помогна да не се издаде“, сподели тя.

Двойката мечтае за приключения

Звездната двойка мечтае за още приключения, в които да се втурнат през годината. „Тази година се надявам всичко да върви по мед и масло. Искам да си завърша успешно учебната година, да приключенстваме много. С Валентин очакваме и двете ни майки, които живеят в Англия, да се приберат и да прекараме повече време със семействата ни. Всичко друго, което е позитивно, е добре дошло“, сподели Елия.