0

Б ившият футболист Ваня Джаферович публикува трогателно видео в Instagram, на което е заснето връщането на жена му Жени Джаферович след участието ѝ в „Игри на волята“. На кадрите се вижда как Жени прегръща двете им деца и него. Видно е, че семейство Джаферович не успява да скрие емоцията. На кадрите тя дори все още е в жълтата си униформа, която носеше на битките на Арената като част от племето на Безстрашните.

Видеото е съпроводено с още по-трогателни думи на бившия футболист. В поста си той разказва за негативните емоции, които залели семейството през последните няколко месеца. „Получихме и много гадни коментари, заплахи и бяхме тормозени“, споделя Ваня. И не скрива: „Повечето от тях бяха написани неграмотно, с необяснима злоба и омраза, което ме кара все повече да губя надежда в това общество“.

Във финала на посланието си Ваня е до болка откровен: „Въпреки че сме публични личности, и ние имаме емоции, страхове и чувства. Не сме роботи“.

Участието на Евгения Джаферович в „Игри на волята“ приключи през изминалата седмица на метри от финала на риалитито. Тя се бори с всички сили, но отпадна. Много от феновете на предаването не скриха упреците си към начина й на игра и стратегиите й, обвиниха я в интригантство и неведнъж ѝ пожелаваха да загуби.

Други обаче останаха вдъхновени от посланието, което Жени остави с участието си, а именно – всеки човек, без значение от пола, физиката и дори травмите си, може да бъде силен и да се бори за победата със зъби и нокти.

В публикацията си Ваня Джаферович коментира и представянето на съпругата си във формата. „Отпадна на крачка от финала. Хората казват, че в такива предавания се помнят само победителите и това си е така, но аз смятам, че освен победата е важно и по какъв начин си повлиял или променил самата игра“, отбелязва бившият футболист