1

М лади варненци се сгодиха по време на концерта на гръцката мегазвезда Василис Карас в морската ни столица миналата вечер, научи „Телеграф“.

Щастливото събитие прикова погледите на присъстващите на бузуки купона в Двореца на културата и спорта, по време на който във въздуха летяха карамфили и салфетки.

Купон 

Точно 30 години след първото му гостуване в България Василис Карас пристигна у нас с 12 музиканти, трима подгряващи певци и гръцкия DJ Rook, който през цялото време пускаше видеа от морската ни столица.

Подреден като бузуки бар, Дворецът на културата и спорта бе препълнен от почитатели на гръцката музика, като купонът продължи до малките часове на нощта дори и след изпълнението на Карас.

„Обичайте се и ние много ви обичаме и уважаваме, желая ви мир, бъдете все така прекрасни съседи“, пожела гръцката звезда на българските си почитатели и каза, че с удоволствие ще се завърне отново у нас. Догодина изпълнителят навършва 70 години.

Юбилей 

Василис Карас е роден на 12 ноември 1953 г. в Кокинохори, Гърция. Почти всеки негов албум става златен и платинен, има издадени над 40 албума.

Не престава да създава песни, а повечето от тях се превръщат в хитове. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия.

Пълнил е неведнъж зала “Арена Армеец” в София, а при последния си концерт у нас сподели, че много обича да идва в България, където има много приятели, припомнят организаторите от „Вада Продакшън“.