0

И стинско звездно нашествие предстои в Иския за ежегодния филмов фестивал. И тази година в борда на фестивала присъства името на Дарина Павлова, за която се знае, че ще има възможността да вечеря с Брендън Фрейзър.

Оскар

Носителят на „Оскар“ ще е част от фестивала, а след това с вдовицата на разстреляния милионер Илия Павлов ще седнат на вечеря, твърдят източници на „Телеграф“, които също са част от ВИП гостите в Иския. Към Фрейзър и Мадам Мулти се очаква да се присъедини и режисьорът Роб Маршъл. По всяка вероятност той ще представи и „Малката русалка“. Лента, която излезе само преди няколко месеца, но за кратко време успя да се превърне в любима на малките зрители по целия свят.

Гост

Освен успешни и красиви мъже, по червения килим се очаква да мине и настоящата половинка на първата ни ракета Григор Димитров - Мадалина Геня. Тя ще представи филма Deep Fear, в който се изявява като актриса. От българска страна не се знае ще има ли официални гости. Последните слухове пратиха Марта и Владо Пенев вече там. Но се оказа, че просто се наслаждават на дълга почивка в Италия и след обиколката на Верона са се отправили към Сардиния.