0

Р апърът Венци Венц от дуото „Павел и Венци Венц“ си татуира мълния на лицето точно в траурния ден 8 септември, обявен заради бедствието на Южното Черноморие. „Всички мои татуировки са с голямо значение, нямам естетически“, каза рапърът пред „Телеграф“.

Уроци

Венци направи светкавицата на челото си, като тя се спуска и надолу по лицето му. Точно под нея той има и морска вълна, което прави татуса още по тематичен. „Татусът ми е свързан със случващото се бедствие край морето. Всички уроци, които си взимам от живота, искам да запомня завинаги, затова си ги татуирам, в този случай е на лицето ми. Искам да са винаги перманентно на тялото ми“, коментира изпълнителят. Той сподели видеоклип в социалните мрежи на цялата процедура, а под него заваляха коментари от почитатели и приятели, които го поздравяват за съпричастността му.

Природа

Според певеца цялото бедствие ни води към сентенцията да не се бъзикаме с природата, защото ако природата реши да се бъзика с нас, става страшно. „Вчера все пак беше ден на траур, за да почетем всички пострадали и близките на жертвите.

Затова си направих светкавицата или по-скоро мълнията, както я нарече един приятел, символична за случилото се“, сподели Венци. „Всичко в този живот е един преход. Появяваме се за една стотна, светваме и не знаем кога ще изгаснем“, допълни самият той.

Венци Венц с мълнията на лицето си.

 Венци Венц с мълнията на лицето си.