0

Н ай-обичаното радио в  България отбеляза своя 31-ви рожден ден на 15.12. 31 години най-добрият микс от песни и една история, в която най-важните герои са слушателите. Водещите на радио Веселина – Вера Черкезова, Светлана Кабаиванова, Методи Вълчев, Лили Спиридонова, Мария Колева, Милен Ангелов и Денислав Нанков са се превърнали в едни от най-обичаните и емблематични гласове в българския радиоефир.

Празненствата по повод рождения ден на радио Веселина и тази година стартираха месец по-рано, а именно на 25-ти ноември с едно от най-големите музикални събития за 2023 година - концертът на Драгана Миркович и Лепа Брена. Грандиозното шоу взриви публиката в препълнената зала "Арена София".

Водещи на този музикален спектакъл бяха Светлана Кабаиванова и Методи Вълчев. На сцената, за да отбележат празника на радиото се качиха и останалите им колеги, които  споделиха какво е за тях радио Веселина и защо медията е толкова обичана и успешна вече 31 години.

Екипът на радио Веселина очаква новата 2024 г. с нетърпение, предстоят много изненади и незабравими моменти за слушателите.