0

Ж естока мъка тегне в сърцето на Веселка, първата жена победител във „Фермата“, която тази година отново влезе в риалитито и ще се бори за приза от 100 000 лева. Бившата конярка страда жестоко от най-голямата трагедия в живота си - загубата на своята майка.

Досега младата жена от село Борима не беше говорила публично за болката си. Очите й обаче се напълниха със сълзи, когато съфермерката й Лили запя тъжна песен за майката. Прочувственият текст разплака Веселка, която рядко показва емоциите си. „Мама ми липсва най-много. Когато се прибера вкъщи след „Фермата“ ще видя децата си, а нея няма да я видя. Но зная, че тя е до мен и ми дава сили във всичко, което правя. Понякога си говоря с нея. Искам да я видя в съня си, поне за малко“, разплака се тя.

Песента на Лили разстрои не само Веселка, но и съотборничката й, гимнастичката Валерия. „Не съм виждала моята майка от септември миналата година, защото тя е в Америка. Понякога се изморявам да съм силна и имам нужда да ме прегърне. По-хубаво от това да отидеш при мама няма“, каза спортистката, хлипайки с глас.