0

М алката Галена, както наричат певицата Доника, за първи път показа гаджето си милионер. Племенницата на попфолк звездата Галена публикува снимка с новия си любим в мрежата.

Маса

Двамата са се скрили зад черни слънчеви очила, прегърнати, седнали пред отрупана маса. В момента двойката се наслаждава на хубавото време и приятните преживявания в Кан. Отседнали са в един от най-скъпите хотели на Ривиерата, където за нощувката на вечер цената е над 2500 лв. Доника и половинката й всъщност имали връзка малко повече от година, но досега предпочитали да я крият от светлините на прожекторите. Явно моментът да обявят отношенията си е настъпил.

.

 .

Изгонен

Според близки до двойката мъжът до певицата Доника е известен във Велико Търново бизнесмен. Макар и на крехка възраст, той управлява много успешно бизнес в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в града, а финансовото му състояние е завидно. Бедри Рюстемов, както е името на младежа, доскоро бил един от най-желаните ергени в старата ни столица. Той е бил футболист, играл е като полузащитник в Локомотив (Горна Оряховица), но е изгонен заради лоша игра и невъзпитание. Има 4 мача за младежкия национален отбор, пробвал се е и в Лацио.

*Автор: Василена Маринова