0

Л юбимият български актьор Виктор Калев постави рекорд за изнесени спектакли в зала 1 на НДК в рамките на година, обявявайки трета дата за своя спектакъл "Грамофонът".

Представлението е насрочено за 23 февруари 2025 г., което по сметки на "Телеграф" е точно 10 месеца от спектакъла през миналия май.

Надграждане

За пръв път български актьор успява да напълни в рамките на това време три пъти залата, и то със спектакъл. Безспорният успех на "Грамофонът" доказва и фактът, че билетите се разпродават месеци преди събитието. На 26 октомври Калев ще излезе на сцената на НДК, но организаторите от „Ажур Пико“ обявиха, че места повече няма. Именно това наложи и обявяването на нова дата. "Да, нова дата за "Грамофонът" има и тя е 23 февруари.

Много сме щастливи, че вече 8 години спектакълът продължава да е любим за зрителите. Тази година това беше единственото театрално представление не само от нашия афиш, а и от този на колегите, което беше изцяло разпродадено във всички градове на лятното турне. Виктор не спира да надгражда спектакъла и заслужено получава цялата тази обич от публиката", каза за "Телеграф" продуцентът Кирил Кирилов.

Щастие

"Това си е моето представление, моите истории, моите любими образи, които играя. Много ми е свидно и скъпо. Единственото, за което мислех при създаването му, е да се хареса на хората и те да го усетят. Не съм мислил за крайния резултат и че толкова много години ще го играя и толкова много хора ще дойдат да го гледат", сподели наскоро в свое интервю за медията ни самият Виктор Калев и допълни:

"Много хора ми споделят, че идват за втори, трети, десети път. Аз след представление оставам да се видя с хората, които са дошли, да си поговорим. Не знам как изглеждам на сцената и как зареждам, трудно ми е да се видя отстрани, но те ми казват, че имат нужда да го гледат, да се споделим и този път, и това лято, че всеки път откриват нещо ново. Аз, разбира се, всеки път заради тези хора гледам да променям и вкарвам някои допълнителни неща в скечовете и нови истории. От това, което чувам от тях и чета като коментари в социалните мрежи, разбирам, че ги правя щастливи, а за мен това е най-важното - да нося щастие на другите чрез това, което правя".