0

Н ад 70 000 души станаха част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 и изживяха вълнуващата музикална емоция заедно с любимите си изпълнители, които упорито се подготвят за следващите концерти.

След емоционалните участия в турнето талантливата Victoria обяви, че се наслаждава на заслужена лятна почивка. Тя признава, че добре съчетава отдих с творчество и нейното следващо парче е вече готово. Victoria планира да представи новия си проект за първи път на грандиозния заключителен концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София на 16 септември. Песента, която предстои да излезе, изпълнителката описва като нещо ново и различно, съчетавайки интересен стил и емоционално послание за себеобичане.

Ботуша

До следващия концерт на 9 септември в Севлиево всеки ще се отдаде на заслужена почивка или време, посветено на работа. Пред чаровната водеща на The Voice Cast Мари-Никол изпълнителите споделиха какво им предстои. Dara сподели, че нейната лятна „ваканция“ включва ежедневни тренировки и репетиции на хореографията към всяка песен, която изпълнява на голямата сцена на турнето. Тя допълни, че за нея почивката задължително включва музикални емоции и пътуването й до Италия е било, за да представи новото си парче In My Head.

Хит

Една от любимите изпълнителки от турнето – Dara Ekimova, сподели, че се чувства заредена с енергия и вдъхновение за нови проекти след грандиозния концерт на The Weeknd в Барселона, който я е вдъхновил за предстоящите й изпълнения на сцената в турнето. Може би феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са сред първите, които да разберат какво ново предстои да издаде талантливата певица. От своя страна една от най-стилните дами на сцената на турнето, именно Михаела Маринова, зарадва всички музикални фенове с излизането на последния й хит „Само ти“. Красивата изпълнителка сподели, че певческото й развитие не почива през лятото и тя усилено работи върху вокалните си навици и умения. Тя допълни, че интензивността се засилва преди всеки концерт, но вокалната подготовка изисква постоянство, което тя следва да спазва.

Михаела Маринова

 Михаела Маринова
THE VOICE

Dara Ekimova

 Dara Ekimova
THE VOICE

Финал

Не на последно място организаторите също коментираха, че за тях лятото е най-вълнуващият период, защото тече старателна и мащабна подготовка за концерта в Севлиево и големия финал в София. Награди, гост-изпълнители, специални ефекти, премиерни проекти са само част от изненадите, които са планирани за 9 и 16 септември. Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.