0

Н осителят на награда „Оскар“ Леонардо ди Каприо беше издебнат в италиански нощен клуб в Чинкуале заедно със супермодела Бианка Балти.

Яхтата на холивудската знаменитост пусна котва точно пред плажния клуб в района на Версилия. Ди Каприо се разкърши в дискотеката заедно с манекенката и техни приятели.

Ди Каприо е в Тоскана за официално събитие с колегата си Тоби Магуайър ("Спайдърмен"). Двамата актьори се възползваха от дупка в графиците си и посетиха галерия Уфици във Флоренция.

Звездата от "Титаник", "Авиаторът", "Великият Гетсби", "Вълкът от Уолстрийт" и редица други успешни филми обаче избра Версилия, за да потанцува с Бианка Балти и други засукани манекенки.

Присъствието на знаменитостите, разбира се, не остана незабелязано.

"Винаги е удоволствие, когато посрещаме гости от такава величина. Следобед се свързахме с антуража на Ди Каприо и се подготвихме за посрещането, като работихме по логистиката” - обяснява Федерико Бертилорензи, един от собствениците на плажния клуб - “Ние затворихме цялата зона, повикахме въоръжена охрана за всички гости, които останаха за почти три часа в дискотеката, танцувайки и пиейки текила, а след това се качиха на лодка, която ги чакаше в нашето пристанище, за да се върнат на яхтата, разположена в морето пред клуба".