0

Б ългарската гордост в Холивуд Мария Бакалова и любимият й Валери Григоров се срещнаха в Лос Анджелис с трикратната шампионка по бокс при жените - българката  Десислава Кирова, известна само като Дейзи Ланг.

Тримата запечатаха срещата си в черно-бял фотос, на който позират в боксьорска поза.

Приятелство

Двете именити българки се запознават преди три години в Лос Анжелис. Там са на вечеря в изискан ресторант в компанията на Антъни Хинес и Ашли, продуцентите на филма „Борат 2“, в който Бакалова участва. Още тогава Дейзи е впечатлена от младата актриса и така до днес остават близки приятелки. Най-вероятно Ланг се познава и с Валери покрай майка му и баща му, но със сигурност сред срещата им приятелството ще се задълбочи.

Актриса

В края на миналия месец Дейзи Ланг беше гост в Националната спортна академия „Васил Левски“, като изнесе лекция пред студентите. Самата тя е възпитаничка на висшето спортно училище в специалността „Кинезитерапия“. От много години живее в Щатите, но винаги е твърдяла, че обича родината си и я посещава често. Освен спортната си кариера Десислава участва и в няколко филма като „Нашата Коледа“. В комедията тя партнира на носителката на „Оскар“ актрисата Маргарет О ‘Брайън. Тя се е снимала и в екшън филми с Жан-Клод ван Дам и Долф Лундгрен и тренира заедно с Арнолд Шварценегер в Санта Моника. Също така е единствената българка в боксовата Зала на славата в САЩ и е написала история в развитието на женския световен бокс.