0

Д ен, след като Кристиано Роналдо и семейството му се събраха в Сардиния за лятната ваканция, заваляха и снимки в социалните медии, осигурени от половинката му Джорджина Родригес. 

Изживяващата се като инфлуенсър аржентино-испанка публикува как двамата със CR7 се отдават на слънчеви бани на борда на луксозната яхта. Двете влюбени гълъбчета, голи до кръста, позират доволни за милионите си фенове.

Но отделна снимка на звездата с най-големия му син Кристиано-джуниър извади наяве черния педикюр на ноктите на краката му.

Което той прави от години, но педикюрът му рядко се коментира, защото Роналдо обикновено не показва краката си, а „плочките“ на корема си.

Много спортисти боядисват ноктите си, за да ги покрият със защитен слой, който да ги предпазва от гъбички и бактерии, с каквито гъмжи в съблекалните.

Други просто го правят, за да прикрият несъвършенствата на ноктите на краката си, участващи активно в ритането и блъскането на топката, а и в безмилостните битки срещу обутите с  бутонки съперници на терена.