2

Б логърката Мария-Магдалена, по-известна като „Жената балон“, за пореден път шокира последователите си, като им разкри повече, отколкото биха искали да видят от нея.

31-годишната блогърка се е подлагала на множество пластични операции. Мария-Магдалена щедро споделя в социалните мрежи снимки на тунингованото си тяло, като е наясно, че сред тези, които я следват има и немалък брой хора, които я вземат за посмешище.

Родена е в семейство на свещеник, Мария-Магдалена израства в много строги условия, но щом навършва 18 години се чалва и решава да си компенсира за всичките години въздържание. На 21-годишна възраст започва същинската й трансформация. Тръгва с инжекции за красота и малки татуировки, но по-късно си слага огромни гръдни импланти и напомпва собствените си мазнинки в задника си. В стремежа си да постигне желаните резултати, тунингованата брюнетка до такава степен е прекалила с корекциите, че е като надута с крачна помпа. 

Неотдавна тя добави още сантиметри в бедрата, които явно не са достатъчни, защото ги ползва като платно за рисунки. А най-новото й постижение е, че успяла да намърда всичко това в клин, който е с няколко номера по-малък от реалния й размер. Каквито и усилия да й е струвало това, от броя на коментарите се вижда, че има ефект.

Телеграм