0

Б ившият мъж на Бритни Спиърс Кевин Федърлайн поиска увеличение на издръжката за двете им деца с 20 хил. долара. Неговите намерения са да се обърне към съда, за да поиска увеличение от страна на Бритни Спиърс за децата им, съобщава таблоидът TMZ. Причината бившият й да се обърне към ведомството, е защото "договорът", който сключил с певицата не включвал отглеждането на децата да се случва само от негова страна.

Източници, които са пряко запознати, съобщават пред изданието, че на този етап Кевин получава по 40 хил. долара на месец за Джейдън Джеймс и Шон Престън. Сумата се определя при условие, че всеки от двамата родители прекарва 50% от времето си с тях. Уви, истината е, че от години Спиърс няма връзка с двете момчета, и следователно грижите падали изцяло върху Федърлайн.

След няколко седмици Шон Престън навършва 18 години, така че издръжката за едно от момчетата ще приключи. На Джейдън обаче ще остане непокътната до 2025 г., когато той ще завърши гимназия. В тази връзка Кевин иска 20 хил. долара увеличение, като сумата може да нарасне, ако той докаже, че се нуждае от повече пари за Джейдън.

Припомняме, че Кевин, се премести на Хаваите миналия месец и взе двете деца с него - решение, което Бритни в крайна сметка не оспори в съда. Макар счупената връзка на певицата със синовете й баща им ги насърчава да се виждат с майка си. По информация на TMZ Джейдън и Шон не са я виждали повече от 2 години.

Бритни Спиърс води още една съдебна битка за развода си със Сам Асгари. В нея певицата се бори за попечителство над двете им кучета. 

„Мис Американска мечта“, категорично се противопоставя на искането на личния треньор, за който се омъжи през 2022 г., да получи попечителство над домашните любимци, осиновени по време на връзката им, пише Mirror. Според медията Бритни не желае да се разделя с добермана Сойер, които Сам Асгари й подари месец след годежа, както и със синеоката австралийска овчарка Порша, която се присъедини към семейството им миналата година.