0

Р оди се второто дете на звездите от хитовия сериал „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли, съобщи Пи Ей Мидия/ДПА, позовавайки се на представител на Харингтън.

36-годишният английски актьор и 35-годишната шотландската актриса са се запознали по време на снимките на известния фентъзи сериал на HBO, който има осем сезона и приключи през 2019 г. В „Игра на тронове“ Харингтън влезе в ролята на Джон Сноу, а героинята на Лесли беше Игрит – известна с прословутата си реплика „не знаеш нищо, Джон Сноу“.

Двойката сключи брак през 2018 г. в семейния имот на Лесли в Абърдийншър. През февруари 2021 г. двамата актьори обявиха, че им се е родил син.

„Той е на път да получи шока на живота си, а именно да има брат или сестра. Стреснат съм“, каза Харингтън в интервю по време на токшоуто „Вечерното шоу с Джими Фалън“ през февруари. „С първото бебе вървиш в облаците и танцуваш сред полета от маргаритки в продължение на девет месеца – така де, поне мъжът. Но този път реалността те удря много по-рано, ставаш практичен много бързо.“

Актьорът добави, че не е сигурен дали 2-годишният му син още е осъзнал концептуално, че ще има нов член на семейството.

„Опитваме се да го подготвим, сочим корема на Роуз и казваме „бебето на мама“, а той сочи корема си и казва „моето бебе“, разказа Харингтън тогава, припомни БТА.