0

Н осителката на титлата „Мис Плюс сайз“ Ваня Великова, позната като Ваня Близалката, си повдигна челото. 

Блондинката е претърпяла лека козметична интервенция в Одрин. “Разкрасителни процедури си правих, малко челото, малко лазер, за есента”, сподели пред „Телеграф“ Ванчето.

Красота

Блондинката загатна първо в социалните мрежи, че се е подложила на някаква интервенция. Тя качи снимка от болничното легло, а феновете й не пропуснаха да й пожелаят успех. Имаше и такива, които й пожелаха бързо оздравяване, но те бяха малко, тъй като Ваня побърза да обясни, че ляга под ножа за красота. Видимо отслабнала, Великова сподели, че е жена, която държи на външния си вид и се грижи за него. Подлага се на различни процедури у нас, а сега решила да опита качествата на турските естетически доктори. Повдигането на челото направила в клиника в Одрин, била козметична, с лек разрез в косата, а възстановяването отнело ден.

Лира

Веднага след това Великова хукнала по пазара. “Дай ми на мен да троша пари”, с усмивка разказа тя. От пазара си купила розови куфари, дрехи, козметика. “Много по-евтини са от България и лирата сега е на добра цена”, добави тя. Хората по улиците много й се радвали и искали да се снимат с нея. “Купих по 3 килограма сирене и кашкавал, турското сирене е качествено“, похвали се тя.

*Автор: Василена Маринова