0

К иноцентърът „Ню Бояна“ отваря врати за първо по рода си събитие, наречено Family Fantasy Land.

Пет фантастични тематични зони ще има на 1 юни – американски къщи, арабски свят, гладиаторска арена, Сентрал Парк и емблематичните Ню Йорк и Лондон.

Каскадьори

Посетителите могат да очакват вълнуващи дейности и забавления за всички възрасти, разпределени по тематични зони, допълват организаторите. Гладиаторската арена ще предложи възстановки на гладиаторски битки от истински каскадьори, участвали в екшън сцени в истински филми, както и фотокорнер, оборудван с доспехи на гладиатори за деца и възрастни.

Арабският свят е посветен на Близкия изток със своите цветни пазари и екзотични аромати, ще накара посетителите да усетят пясъка на пустинята между пръстите си. Ще има белиденс уроци и забавления, целодневен Хена арткорнер, арабски кулинарни класове за деца и възрастни с Мая Зухдин и „Керван сарай“ – цирково училище за деца.

Магия

Добре познатите декори на Ню Йорк и Лондон ще бъдат основна отправна точка за семействата със своята главна сцена, където ще има магически шоута, състезателни игри, танцови анимации. В зоната ще се проведе „Family Fantasy Land търси талант” – всяко дете, което иска да се изяви, ще може да го направи - да спечели медал и награда, ако се класира от първо до трето място.

В играта „Хари Потър“ деца ще търсят златен снич и ще печелят точки за своя отбор. Ще има магическо училище, лего строителна станция, фотокорнери с различни декори и костюми, артзона и други.