0

У стата пя без пари на младежи в Русе. Изпълнителят се прибирал след свое участие към хотела, а в сградата срещу него видял, че се вихри купон, на който слушат не какво да е, а именно негови песни. „Викам си, защо да си лягам толкова рано, по-добре да ида да видя какво се случва там“, сподели самият певец пред „Телеграф“.

Музика

Изпълнителят съвсем спонтанно решил да провери какво се случва в сградата, която отстрани изглеждала напълно необитаема. „Гледам една красива сграда от 1898 г.“, разказва във видеото той. Пред нея група младежи на колонка слушали песните му. „Отидох при тях, викам какво правите вие тука“, с усмивка разказа той пред „Телеграф“. Високата музика спряла при вида на звездата. Устата се включил в тържеството на учениците и ги изненадал освен със своето присъствие и с няколко изпълнения, между които и на последната си песен, станала хит в социалните мрежи - „Македония“. „Първоначално си мислеха, че съм изненада за рожденичката от родителите й и не им се вярваше, че съм с тях. Опитахме се да включим микрофон, за да пеем заедно“, добави още Иван Динев.

Хит

Акапелно изпълнение на „Бурята в сърцето ми“ се превърна в хита на нощта. В него се включиха и младежите, които показаха, че знаят целия текст на песента. Така Устата се превърна в голямата изненада на нощта за младежите от Русе, които запечатаха присъствието му в поредица от снимки, които обиколиха мрежата. „Накарах ги да се закълнат, че няма да дишат балони, това е голям бич“, завърши той.

* Автор: Василена Маринова