0

Л удия репортер Даниел Петканов разкри бъдещите си планове, които забележете - включват политическа кариера. По-конкретно, Петканов, който явно се е прицелил във властта на сериозно съобщи, че ще се кандидатира за ключов държавен пост, а именно президентския. Амбициите на Петканов очевидно са сериозни, но ще трябва да изчака 2-3 години, докато навърши 40 години, тъй като това е едно от изискванята да щурмуваш поста. 

Бившият на моделката Александра Богданска издаде още какъв ще бъде основният приоритет в политическата му кампания. 

"Предлагам иновативен и радикален подход за борба с корупцията, която според мен е корена на всичко лошо в България. Взимали ли са подкуп? Злоупотребявали ли са със служебното си положение в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани веднъж в годината пред детектор на лъжата", казва Петков. 

Той смята да подлага на детектора всички от президента до шефове на райони полицейски управления и висши магистрати и ако светне за лъжа да се проследи и разследва корупцията. И това упражнение да се извършва на всяка кръгла година. Освен това Петканов, който явно вече се вижда в заемания сега от Румен Радев стол, издаде в аванс, че за съветник ще си вземе Николай Витанов.