0

Д ъщерята на княз Кирил и Росарио – Мафалда, пя на една сцена с мегазвездите „Колдплей“ в Барселона.

Най-голямата внучка на цар Симеон Втори бе сред малцината изпълнители, избрани да подгреят публиката на олимпийския стадион в града, където красавицата с български корени представи последния си албум пред 55 000 зрители.

Име

Мафалда излезе на сцената в два последователни дни – снощи и в събота вечер, пише испанското издание Hola!. На страницата на промоутъра на концерта тя се появява като Ona Mafalda, сценичното име, което използва. От кадри, които царската внучка сподели в личния си Инстаграм профил, става ясно, че много се е изкефила на преживяването. Тя е имала и възможността да изгледа и съпреживее концерта на „Колдплей“ точно пред сцената и си е качила видео, на което фронтменът Крис Мартин пее точно над нея.

Годишнина

Каталунското събитие идва след рецитала, който Мафалда изнесе в Париж пред 15 000 души на сцената в Hotel de Ville (както е известно кметството) във френския град. Тя беше една от личностите, избрани да участват в събитията за Деня на Европа. Успехът на музикалната й кариера идва в момент, в който красавицата е на върха и в личния си живот. Дъщерята на българския княз Кирил празнува първата си годишнина от сватбата с Марк Абуслейман, финансист от ливански произход, за когото се омъжи след осем години връзка на интимна гражданска церемония миналата година в Бостън, където младият мъж учеше за магистърска степен в Харвард. На 28 май миналата година те се врякоха във вярност и в имението Son pons de cardaix в Майорка, собственост на майката на булката Росарио Надал.

Мафалда на сцената преди Колдплей

 Мафалда на сцената преди Колдплей
Instagram