0

С ъпругата на Саша Барън Коевн - Айла Фишър, е казала на приятели, че търси съвета на страхотен бракоразводен адвокат още през 2022 г., въпреки че двойката официално съобщи за радялата си миналата седмица.

СЛЕД 20 ГОДИНИ: Хитови актьори слагат край на брака си (СНИМКА)

48-годишната актриса се е свързала тихомълком с баронеса Фиона Шакълтън, която таксува около 700 долара час и е била юридическият експерт, участвал в развода на сър Пол Маккартни за милиони.

Когато Айла се е свърза с баронеса Шакълтън през 2022 г., тя е посъветвала актрисата да поддържа приятелски отношения с мъж си в името на трите им деца. Бившата двойка обаче ще трябва да си раздели имущество за над 60 млн. долара. Източник каза пред The Sun: „Айла знае от известно време, че бракът е приключил, и след няколко трудни разговора със Саша взе решение да се консултира с бракоразводен адвокат. Това беше в началото на лятото, 2022 г.“.

Саша Барън Коен също не е останал безучастен и е разговарял с Лора Васер, която е представлявала Джони Деп, в делото срещу Амбър Хърд, и Анджелина Джоли в развода й с Брад Пит.