0

Е дин от най-успешните родни театрални продуценти Кирил Кирилов завоюва и музикалната сцена с дует с Човека глас Тони Стораро. Общата им песен носи заглавието „Топ, топ, топ“ и е фючеринг с Алисия.

Идея

Екип на „Телеграф“ се свърза с Кирил Кирилов, който разкри, че идеята за песента е негова. „От мен тръгна идеята за тази песен, тъй като Мохамед Рамадан ми е приятел, авторът на песента също. Пуснах я на Тони, който веднага я хареса и каза, че я правим“, споделя Кирил. Дотук била лесната част, но след това ги чака дълго избиране на текст, което стопира излизането на парчето с няколко месеца. „Сменихме 12 текста. Записваме, слушаме. Тони е перфекционист, защото държи на всяка нота, както и на всяка дума. Аз съм същият и направата на песента беше доста труден процес“, с усмивка разказва още продуцентът.

Кирил Кирилов

 Кирил Кирилов
Instagram

Клип

Макар песента да е изцяло мъжка, с фючеринг място в нея намира и Алисия, която сама пише нейната част от текста. Видеото е изключително атрактивно и е дело на Люси Иларионов. „Люси направи видеото. На терен беше и Азис, който като наш приятел даде много съвети, за да стане още по-хубаво. В клипа участват актьорите Антоан Петров и Кирил Ефремов, както и малкият син на Тони Стораро - Емрах. Стайлингът е мое дело“, казва още Кирилов. Това е втората песен за театралния продуцент, който обаче изобщо не смята да спира дотук. „Имам готово и трето парче, но засега няма да издавам повече', с усмивка завършва Кирилов.