0

С лед като стана ясно, че спектакълът „Хъшове“ отново ще се играе на сцената на Народния театър „Иван Вазов“, същото очаква и пиесата на Оскард Уайлд „Идеалният мъж“. Актьорите, които ще вземат участие, вече са в трескави репетиции, а премиерната дата на възобновения спектакъл е 23 септември.

Състав

В „Идеалният мъж“ участие ще вземат Стоян Алексиев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов, Мария Каварджикова, Радина Боршош, Луиза Григорова- Макариев, Биляна Петринска, Жорета Николова, Милена Атанасова, Сава Драгунчев и Стоян Пепеланов. Специално за възстановката у нас пристига френският режисьор Тиери Аркур.

Освен премиерната дата - 23 септември, феновете вече могат да си закупят билети и за следващите представления през септември и октомври. Билетите варират от 5 лв. до 100 лв.

Постановката за пръв път се е играла на сцената на Народния на 18 май 2007 г.

Красота

На сцената ще видим актьорите с прекрасни одежди, като дамите са накипрени в разкошни рокли. Роклята на Радина Боршош, която е в бял цвят, предизвика бурни емоции в част от последователите й в социалните мрежи, тъй като някои помислиха, че се е омъжила. „Не, не съм. За роля е. Аз съм си написала дори отдолу като хаштаг театър (смее се). Става въпрос за ролята ми в „Идеалният мъж“. Много се вълнувам, Страхотна драматургия, страхотна пиеса“, с усмивка разкри пред „Телеграф“ Радина. Въпреки препълнения си график от снимки и репетиции хубавицата ще успее да си открадне и време за почивка. „Да, отивам съвсем скоро на най-синьото и любимо море“, заяви чаровницата.