0

С ериалът “Еуфория” ще се завърне с трети последен сезон през 2025 година, потвърди председателят и главен изпълнителен директор на HBO Кейси Блойс. В скандаланата тийнейджърска поредица досега, освен Зендая, участваха и транссексуалния модел Хънтър Шафър, едрогърдата Сидни Суини, дебеланката Барби Ферейра, красавецът Джейкъб Елорди и покойният Ангъс Клауд. 

По време на официално събитие бяха показани и кадри от третия сезон на сатиричната сага “Белият лотос”, втория сезон на футуристичния екшън “Последните от нас” и премиерната предистория на “То”, озаглавена “Добре дошли в Дери”, пише Variety.  Към финалните надписи имаше послание: “Очаквайте през 2025 година”. 

Забавянето на снимките на тези продукции се бави от продължаващата стачка на актьорите и сценаристите в Холивуд. Натоварените графици на продуцента Сам Левинсън и актрисата Зендая също бавят излизането на последния сезон на “Еуфория”. 

Сериалът се излъчва на екран за първи път през 2019 г., а Зендая влиза в ролята на наркозависимата Ру Бенет. 

През април пък Барби Ферейра разкри, че е напуснала шоуто, тъй като не желае да играе “най-добрата приятелка дебелана”. Това се случи на фона на спекулации, че между ния и продуцента Сам Левинсън има голямо напрежение. 26-годишната актриса се превъплъти в образа на Кат Ернандес в два от сезоните на “Еуфория”. 

Снимките на третия и последен сезон на “Еуфория” ще започнат през идната година.