0

А ктьорът Джейми Фокс проговори за първи път, след като прекара дълго време в болница заради неуточнено медицинско усложнение. 

Звездата от “Джанго без окови” разкри, че не е сляп или пък парализиран в емоционален триминутен запис. 

„Преминах през нещо, през което никога не съм мислил, че ще премина. Знам, че много хора чакаха или искаха да чуят актуализация, но за да бъда честен с вас, не исках да ме видите по този начин“, призна със сълзи на очи 55-годишният изпълнител. 

Джийми се завърна на снимачната площадка по-рано тази седмица, за да заснеме реклама в Лас Вегас. 

„Искам да ме видите как се смея, забавлявам се, купонясвам, пускам виц, снимам филм или телевизионно шоу. Не исках да ме виждате с излизащи от мен тръби и да се опитвате да разберете дали ще успея, разказа актьорът в краткото клипче. 

Джейми обяви, че е минал през ада и се е върнал обратно, за да поеме своя път към възстановяването. Носителят на Оскар благодари на своята сестра Деондра Диксън и 29-годишната си дъщеря Корин, че са “спасили” живота му и са запазили в тайна подробностите около хоспитализацията му. 

“Тук съм на земята заради някои страхотни хора. Заради Бог съм тук на Земята, човече. Връщам се!, завърши изповедта на Джейми Фокс. 

В рамките на час той получи повече от 306 306 харесвания и хиляди съобщения от своите последователи и приятели знаменитости, включително LL Cool J, който коментира: „Много се радвам да те видя отново, братко мой.“