0

А лен Делон избра пътя на самотата заради отхвърлянето на днешния западен свят, пише Le Point. В интервю той многократно каза, че ще „напусне този свят без съжаление“.

Децата му обаче имат друго обяснение. Отслабен след инсулт, разбито сърце от загубата на любими хора, самотният стар лъв на френското кино устоява на моралния натиск в близкия си кръг.

Тъжна финална линия за 87-годишния Ален Делон... Уединен в имението си, наречено Souls, разположено в долината на Лоара, "старият самурай" живее главно със спомените си. Самотата и призраците на миналото – това е всичко, което му остава. Затворът, който той избира за себе си, е причинен от отхвърлянето на Делон от целия днешен западен свят.

Ситуацията внезапно започва да се влошава през изминалата година, според сина на Ален Делон на име Антъни, който обвинява последната жена, споделяла известно време самотата на великия актьор. Това е японката Хироми Ролин, която едновременно изпълнява ролята на придружител, секретар и медицинска сестра.

"Баща ми изглежда се е примирил с нов начин на живот, който не го е устройвал преди. Изглежда, че той възприема такъв упадък в съществуването си като определено възмездие за нещо", каза Антъни Делон пред репортери на AFP. "Не за спокойствието му, но за да не стои сам вкъщи, той е принуден да живее с медицинска сестра, която не познава."

Както вече „Телеграф“ писа, японката Хироми подлага Делон на системен тормоз.

СЕМЕЙНА ДРАМА! Ален Делон живее в тормоз