0

Т опфризьорка осъди Жанета Осипова. Плеймейтката трябва да заплати на собственичката на салон за красота Вили Боршукова сумата от 1650 лева, представляващи разноските по делото. Решението е на Софийския районен съд.

Преди близо две години Осипова се оплака, че е била бита в салона на Боршукова. Дори публикува снимка, на която твърди, че е показано медицинско, издадено й от лекар.

Последва реакция от Вили Боршукова, която публикува запис от камерата за видеонаблюдение. От кадрите се вижда, че не е имало физическо насилие спрямо моделката. Тогава тя се закани да осъди Осипова. Вече това е факт.

„Помните ли измислените публикации на Жанета Осипова по мой адрес? След 2 години съдебни битки Първото дело е спечелено и тук е мястото да кажа едно огромно благодаря на най-добрата адвокатка.Казвам първото дело,защото в момента тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име.

Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените.

Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви,да ви заплащва ,да ви налага психически тормоз! Защото такива хора трябва да бъдат спряни!

Такива хора по салоните ,колкото щеш и мисля че не само по салоните се случват такива неща и по хотели ресторанти ,фризьори,сервитьори,хора в сферата на услугите всекидневно са подложени на капризи,фасони ,надувки и всичко това трябва да се търпи.Реклама чрез скандал за да минем безплато, всеки е изпитвал този номер.

Дори приятелката й Гери - Никол заплащваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в крайна сметка?”, написа Вили Боршукова.