0

Х оливудската легенда Том Круз всява хаос на снимачната площадка на сериала „Обадете се на акушерката“. Според актьорския състав звездата от „Топ Гън“ прекъсвал заснемането на сцените, докато излитал и кацал с своя хеликоптер.

„Том Круз продължава да проваля заснемането на нашия сериал, като приземява хеликоптера близо до мястото на снимачния терен“, каза колежката му Джени Агутър пред Mirror.

Сериалът, който се излъчва от 2012 г., се снима в графство Съри в Англия.

Круз, който има лиценз за пилот от 1994 г., често лети в района.

Агутър играе ролята на сестра Жулиен в драматичния сериал. Попитана дали някога ще повдигне въпроса пред Том Круз, Агутър отвърна с ирония: „Представете си. „Извинете ме, Том, но вижте, ние се опитваме да снимаме. Моля, махнете хеликоптера си от тук бързо!".

Том Круз, за когото е известно, че изпълнява сам каскадите в някои от проектите си, всъщност не е летял на самолет F-18 в "Топ Гън". Военноморските сили не позволили на актьора да управлява машината, въпреки във филма е пилот.

„В кинолентата той управлява P-51 и хеликоптери. Той може да прави почти всичко с един самолет“, каза продуцентът на „Top Gun: Maverick“ Джери Брукхаймър пред Empire Magazine.