0

Ф рейзър се връща там, където всичко започна.

Paramount+ обяви, че възраждането на спечелилия Еми ситком с участието на Келси Грамър в ролята на снобския, но добродушен психиатър Фрейзър Крейн ще премести действието от Сиатъл обратно в Бостън – градът, където героят е представен за първи път в друг ситком "Бар Наздраве".

Възраждането на Фрейзър обещава "нови предизвикателства, пред които да се изправи" за главния герой, заедно с "нови взаимоотношения, които да изгради и една или две стари мечти, които най-накрая да изпълни".

Няма официална информация дали Фрейзър ще се върне към своя първоизточник "Бар Наздраве" и дали ще се събере с някои от приятелите си от Бостън, но новия сериал има друга връзка с онази епоха: един от създателите на "Бар Наздраве" Джеймс Бъроуз режисира първите два епизода. (Той също ръководеше епизоди на Фрейзър по време на първоначалното му излъчване по NBC.)

В допълнение към Грамър, новият Фрейзър ще играе Джак Кътмор-Скот като Фреди, син на Фрейзър; Никълъс Линдхърст като Алън, старият приятел на Фрейзър от колежа, който сега е университетски професор; Токс Олагундойе като Оливия, колега на Алън и ръководител на университетския отдел по психология; Джес Салгерио като Ив, съквартирантката на Фреди; и Андерс Кийт като Дейвид, племенникът на Фрейзър. Досега нито един от наследените членове на актьорския състав на Фрейзър не е обявен за участие.