0

Г ардове дебнат зрителите да не правят снимки от аплаузите по време на последното представление на Камен Донев в зала 1 на НДК, ожали се в социалните мрежи пострадал от "звездните" мерки.

Това се е случило в края на спектакъла „Лекция № 3 за силата на словото“.

Заслепяване

„Много хора започнахме да снимаме, за да направим част от това вълнение, случило се на 1 ноември - Деня на будителите и нашите приятели тук. За мен това е даже безплатна реклама на спектакъла.

И в този момент един едър, после видях, че просто е дебел с обръсната глава, започна да ме заслепява и да насочва лазер към телефона ми. Затова накрая видеото прекъсва. Това действие последва още много пъти към различни хора от публиката, които просто се радваха и искаха да заснемат последните акорди от нещо, за което са си платили.

Гардовете дебнат публиката в НДК

 Гардовете дебнат публиката в НДК
Гриша Табаков

Ние не сме престъпници!!!“, разказва Гриша Табаков. Той уточнява, че не е снимал части от спектакъла, а само биса, когато цялата зала е станала на крака.

Накрая от жена от НДК разбрал, че момчетата са от екипа на актьора. „Камене, Камене, от какво се притесняваш? От любовта на публиката или че някой ще ти открадне сцени от спектакъла, че си довел тези здрави момчета без души, но явно добре платени от теб, да те пазят и да се държат като надзиратели с тези, които са платили по 60 лева и повече, за да те гледат“, пише Табаков.

На думи - едно, на дела - друго

„Телеграф“ потърси самия актьор за разясняване на неприятната ситуация. „Не искам да коментирам, не давам интервюта“, отсече Донев.

След като му предложихме да се запознае с пълния текст на личното мнение, той бе категоричен: „Не ме интересува“.

Иначе същият Гриша Табаков пише отзив от видяното: „Прекрасен спектакъл на Камен Донев в зала 1 на НДК. Три часа човекът пя, игра от сърце и танцува без умора.

Прокламираше за добротата, прошката, образованието и набиване на своите ученици на сцената и учеше публиката, че яките момчета от фитнесите са наблегнали повече на външността си, но е нужна и душа.

Финалът на Лекция № 3

 Финалът на Лекция № 3
Гриша Табаков

Силата не била в мускулите, а това да обичаш, да си честен, да уважаваш жената до себе си, близките... И му повярваш, че този наистина е учителят, който може би всеки народ иска да има.

"Лекцията" свърши, публиката стана на крака, от сцената запяха "Върви, народе възродени" в модерен вариант. Публиката запя с оркестъра, Камен Донев и останалите артисти“.

"Аз съм му почитателка, но явно жаждата от пари или криворазбрани авторски права са по-силни ... На толкова представления на световни звезди съм била, подобно нещо не се е случвало", коментира и Славица Добрева под поста на Табаков.