0

А ктрисата Дженифър Гарнър разкри, че членът на бившия й съпруг Бен Афлек е толкова голям, че режисьорите се нуждаят от „широк обектив“, за да уловят всичко на камера.

Джойката беше женена от 2005 до 2018 г. и дори по време на брака им Дженифър не пропускаше случай да похвали креватните изпълнения на Бен. Сега, след като романтичните им отношения са в миналото, Гарнър разкри любопитен случай от филма „Не казвай сбогом“, който излезе през 2014 г.

ОБРЕЧЕНИ ЛИ СА?! Провалът на първата връзка отново тегне над Дженифър Лопес и Бен Афлек

Във филма има сцена, в която героят на Бен влиза чисто гол под душа, а режисьорът Дейвид Финчър държал Афлек да бъде заснет както майка го е родила, като пенисът му също участва в кадрите, но само за един миг от секундата.

„Той си показа пениса. Това, което трябва да е, че Бен е много благороден човек и нямаше проблем с молбата на режисьора. Когато се прибра и ми каза ми заявих: „Дано екипът да има достатъчно широк обектив, за да го хване“, разказа Гарнър, цитирана от Daily Mail.

Актрисата обаче призна, че е останала разочарована от кадъра, в който достойнството на бившия й почти не се вижда. „Очаквах да видя много повече, пълен фронтален кадър“, добави тя.