0

М ария Бакалова се превъплъти в определено най-умилителното куче в галактиката и вселената, показвано на екран. Българската актриса дава всъщност гласа си на Космо, а какво се е получило можем да гледаме от днес по кината в „Пазители на галактиката 3“. В интервю за продукцията Мария заявява, че обича много животните, особено кучетата. А тази роля я научила да бъде още по-обичаща хората, да дава повече. Все пак нейната героиня се бори да спаси света.

Звезди

В „Пазители на галактиката 3“ Звездния повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора, но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, за да спаси Вселената от надвиснала заплаха. А трябва и да опази един от екипа си. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

По официални сведения филмът струва $200 млн.

Сантименти

Едва ли това е филмът, който точно може да очаквате, че ще ви разплаче, но определено има и сантиментални моменти. Другото е добре познато – смесица от космически екшън и различни форми на хумор, понякога и доста черен.

Така или иначе това си е очакваният край на трилогията за Пазителите на галактиката. Режисьор отново е Джеймс Гън, който направи и предишните два филма. По едно време го бяха уволнили от продукцията, но после видяха, че не могат без него и ето той взе, че триумфално се завърна.