0

В иктория Бекъм ще се появи на сцената с останалите четири звезди от „Спайс гърлс“ след шестмесечни преговори, съобщи „Сън“. Женската група, която счупи музикалните рекорди през 90-те, ще празнува 30 години от създаването си догодина.

Ема, Гери, двете Мел и Виктория планират и документален филм с непоказвани досега кадри, за който вече наддават платформите „Нетфликс“ и „Ейпъл тв“. Дати за турнето се обсъждат за 2024 г.

Фестивал

Идеята е те да се появят на бенефис на сцената на фестивала в Гластънбъри - важно музикално събитие за Острова всяка година. Петте певици наближават 50-те, но са все така жизнени и пълни с идеи. Четирите от тях са често заедно, но съпругата на Дейвид Бекъм не е излизала със спайските от церемонията по закриването на олимпиадата през 2012 г. в Лондон.

Годишнини

През 2019 г. групата направи лятно турне в намален състав без Виктория. „Тя ще бъде на 50 следващата година, а „Спайс гърлс“ стават на 30. Две годишнини, които няма как да пропуснем“, споделя източник на „Сън“. „Няма да има нова музика и Виктория е категорична, че не иска да свири на живо, освен за невероятно вълнуваща еднократна възможност”, добавя той.

Първа за желанието на групата да се яви на сцената на Глъстънбъри заговори през този юни Мел Си, с прякор Спорти спайс. Тя сподели, че и петте момичета искат да се появят там и това ги стимулира да се съберат отново за турне.