0

Х валят Мария Бакалова за избора на зелена рокля, с която се яви на червения килим в Лондон, и твърдят, че това е от най-впечатляващите появявания. Това се случи покрай британската премиера на филма „Стажантът“ в Лондон.

Детайли

Според британците точно внимателното отношение към детайлите е издигнало българската актриса на висота, която е засенчила всички останали на премиерата в Лондон. Мария Бакалова се е показала в зелена рокля на британския дизайнер от турски произход Ердем Моралиоглу. Роклята е в типичен за дизайнера стил и постепенно преминава в шал. Има драперии и принт. Създава чувство на леко измачкана, но това е върхът на стила в момента, обясняват експерти. Цената й е около три хиляди паунда, сочи справката на „Телеграф“.

Диаманти

Британците обаче са впечатлени силно от диамантените бижута на Мария, които са от поредицата „Нощна сова“ на друга британска дизайнерка, която прави бижута на принципа „създадено от жени за жени“. Бакалова е с огърлица, обици, пръстен и гривна от колекцията.

Островните наблюдатели на случващото се по червените килими из света са забелязали и зелените обувки на българката, които били особено впечатляващи и идеално пасвали на целия й тоалет. Те са метално зелени и са дело на италианска марка. Подобни струват около хиляда долара чифта.

Тату

Обувките много добре си пасвали и с татуировката, която Мария Бакалова има на глезена. Там фино са изрисувани ангелски крила, сочат наблюдателните британци.

Българската актриса играе главната женска роля на Ивана Тръмп във филма „Стажантът“.

А специалистите обявяват, че тази поява на Мария Бакалова определено е най-стилната досега в кариерата йи, а поне за тази година е от най-впечатляващите за която и да е актриса, случвали се на червения килим в Лондон.