0

„Подаръкът от моята любима Сара за рождения ми ден е билет за концерт на любим световен артист“, разкри пред „Телеграф“ Папи Ханс, който празнува рожден ден на 14 декември.

Добави, че няма да прави грандиозно събиране, а предпочита да бъде с най-близките си: „Ще празнувам в много тесен кръг, с близки и семейство“. На въпроса какво си пожелава за коледните празници, изпълнителят отговори: „Пожелавам си това, което пожелавам на всички - да си припомним, че сме хора, и да се насладим на семейната топлина“.

Азис

Константин Трендафилов получи безброй пожелания на снимка в Инстаграм профила си, от които са на краля на попфолка Азис, Галена, Николета Лозанова и още много известни личности. Трендафилов пък сподели снимка с майка си, на която благодари, че го е родила.

Боклук

Неговата любима публикува в профила си 10 снимки с рожденика, на една от които Константин изхвърля боклука. Сара добави, че има още 2-3 такива негови снимки. Половинката пише под снимката, че Папи не обича пожелания за РД-то си, но тя не може да пропусне да напише нещо в негова чест: „Знам, че не обичаш пожелания за рождения си ден, а и снощи установихме, че не се справям блестящо с тях“, написа актрисата.