0

Г рафа си подари за рождения ден екстремно приключение с патриотичен дух, научи „Телеграф“. Звездата отиде в Родопите, за да изживее силата на мястото. На 21 юли Владимир Ампов чества рожден ден, но той реши предварително сам да си направи подарък.

Разходка

Графа написа в социалните мрежи: „Благодаря на @smolyanadventures за страхотните преживявания в Родопите“. „Телеграф“ се свърза с водача Васко Кезов, който е придружавал звездата. Той разказа как са направили тричасова разходка до Червена скала над Смолян. „Там горе му разказахме за родопската история и му пускаме химна на Родопите „Бела съм бела, юначе“.

Графа там е развял българския трибагреник. Не е пял химна на Родопите, но пък след това е слушал свои песни. „Той е много готин, уникален човек е. Има вътрешна красота. Графа наистина е голяма звезда. Готин човек. Много е добродушен и скромен. Не очаквах такава звезда да е толкова скромен“, възкликна Васко.

Гуми

В Родопите Графа е бил и до изворите на река Арда, където се е спускал из бързеите с плаващи гуми в каньона Горлото. „Вече реката не е така бурна, както преди няколко седмици. Тук водите са приятни, красиви и чисти“, похвали местността Васко Кезов.

Той каза, че очакваме някога Графа да посети и водните ски, които се провеждат на язовир „Доспат“.