0

Ч овека глас – Краси Аврамов, си подари микрофон от Америка за рождения ден. „Винаги събирам много приятели и става купон“, каза изпълнителят пред „Телеграф“.

Равносметка

Както повелява традицията, и тази година Краси Аврамов ще събере най-близките си, за да отпразнуват заедно рождения му ден. „Не мисля, че някога съм имал спокоен рожден ден. Така е, откакто се помня. Още като бях 2-3-годишен, родителите ми събираха толкова много деца и така свикнах до ден днешен да съм заобиколен от приятели“, разказа той. На този толкова специален за него ден има време и за равносметки. Поглеждайки назад, изпълнителят споделя, че е успял да постигне една от мечтите си – именно тази година. „Направих това, което чаках много години. На 13 септември се осъществи моята мечта в Античен театър - Пловдив. Този голям концерт, който направих, ще излезе в телевизионната продукция през януари или февруари, а преди това ще има премиера в киносалон. Там ще събера приятелите си и почитатели, които ще го видят на големия екран. Обединих 150 артисти в един екип, което за мен е невероятно“, сподели Аврамов.

Играчки

Краси често подарява подаръци на себе си, но днес поводът е по-специален. „Още в началото на седмицата свърших тази задача. Много обичам такъв тип играчки - колонки, спикъри, слушалки, когато излезе нещо ново, веднага искам да си го купя“, казва той. За празника си купих нов модел слушалки, колонки, тв система и най-специалното е – микрофон от Щатите. Той е един от най-новите, които излизат сега за 2023 г.“, допълва певецът. Въпреки това за него най-големият подарък е, че е заобиколен от най-близките си приятели на рождения си ден и по-хубаво от това няма.