0

П евицата Кристина Димитрова посрещна рождения си ден на Слънчев бряг с най-близките си приятели, а пред „Телеграф“ сподели: „Харесвам си живота, не искам да се променя“.

Чужбина

За първи път от последните 10 години Кристина Димитрова празнува рождения си ден у нас. „Все си го посрещам в чужбина, затова тази година избрах да бъде на нашето Черноморие, което всъщност си е много хубаво“, споделя самата тя. Русокосата изпълнителка добави, че преди да духне свещичките, си пожелала само здраве, защото всичко останало й е наред. „Разбира се, искам да продължавам да бъда на сцената, да правя много парчета, с които да радвам почитателите си“, допълни Криси. 

Подаръци

Рожденичката получила много подаръци от приятели и фенове, както и много честитки не само по телефона, но и в социалните мрежи. „Имах много изненади от любимите си хора. Една от тях беше сладоледена торта, която беше много подходяща за жегите тези дни“, разказа още Димитрова.

Изпълнителката на вечния хит „Добре ми е така“ не пропусна да им благодари в мрежата с интересен кадър от морето, държейки коктейл в ръка. Звездата издаде, че ще остане още известно време в летния курорт, за да се наслади на почивните си дни на плажа с коктейли и приятели.

Известният текстописец Иван Тенев, който е и бивш съпруг на певицата, направи ефектна честитка към звездата в социалните мрежи. Агент Тенев написа: „Внимание! Внимание! Кристина Димитрова помъдря с още една година! Ч.Р.Д. скъпа ми Криске! Животът направи още една обиколка около слънцето заедно с теб! Радвай се!!!“.

Със сегашния си мъж Васил двамата обожават да пътуват из страната и чужбина. Посещават интересни дестинации по света, а наскоро бяха и в Барселона и това бе нещо като предварителен подарък за рождения ден на една от най-обичаните български звезди.