0

Н осителката на титлата „Лейди България“ – Силвия Теодосиева, получила огромна изненада за рождения си ден. Красавицата била сюрпризирана с чисто нов джип „Ламборгини“, вързан с червена панделка. 

Панделка  

Блондинката отбеляза рождения си ден в столичен клуб в компанията на около 50 от най-близките си гости и семейството си. На път за заведението тя изобщо не подозирала какво я очаква пред него. „Когато стигнахме с колата пред мястото, видях, че отпред е паркиран сив джип, вързан с огромна червена панделка. Останах много изненадана, тъй като аз кола имам и изобщо не съм очаквала подобно нещо. Беше тотална изненада“, сподели откровено пред „Телеграф“ миската. Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който я изненадало гаджето й. „Нито съм си поръчвала нова кола, нито съм искала, но се зарадвах много“, допълни тя. 

Екстри 

„Карам я с голямо удоволствие“, каза още хубавицата. Става дума за един от най-новите модели на марката. Ламборгинито е SUV, което го прави лесно проходимо и удобно за българските пътища. Колата разполага с всевъзможни екстри и крие над 600 конски сили под капака си. Това изобщо не е повод да се превръщаме в състезатели по пътищата, добави Силвия и припомни на всички да карат внимателно, защото животът е най-ценното, с което разполагаме. Единственият недостатък на джипа е цената му, която е над половин милион лева. 

Автор: Василена Игнатова