0

Л оренцо, синът на Кралицата на попфолка Софи Маринова, се показа в компанията на нова дама на рождения ден на майка си, видя „Телеграф“.

Лоренцо, който само преди броени дни попадна в скандал с наркотици, сподели видео в личния си профил в мрежата, на което позираше в компанията на нова красавица с тъмноруси коси.

Интрига

Това ли е новата - веднага попитаха последователите му, след като видеото обиколи нета. Разбира се, появиха се предположения, че хубавицата явно е новата му приятелка, щом я е поканил на празника на майка си. Екип на „Телеграф“ потърси сина на Софи, но до приключване на редакционния брой той не бе открит за коментар.

Освен Лоренцо в добро настроение и с много усмивки бяха всички гости на празника на Софи.

Заря

Маринова събра близки и приятели в ресторант край София. На събитието присъстваха Преслава с мъжа си Павел, Тони Стораро, Меди и много други изпълнители.

И както един от гостите сам сподели в коментар под снимка от празника на Софи „За първи път присъствам на рожден ден, на който всички са големи певци”. Маринова не пропусна да поздрави гостите си с няколко свои песни, като беше особено щедра към музикантите, на които раздаде едри бакшиши в знак на благодарност. Тържеството завърши подобаващо с близо 10-минутна заря.