0

У частничката от миналогодишния сезон на риалити формата на NOVA „Игри на волята“ Мирела Илиева получи звезда с нейното име и екскурзия в чужбина за рождения си ден.

Ирис

Мирела навърши 23 години на 19 ноември. Тя събра най-близките си приятели и любимото си момче на парти. „Тематиката беше вдъхновена от песента на Риана - Shine Bright Like a Diamond, тъй като тя ми е любимата певица. Дрескодът беше бяло с блестящо, за да блестим всички като диаманти. Слушахме песни от 2000 година, като Риана, разбира се, беше най-пускана“, сподели още танцьорката. Тя получила много подаръци, но някои от тях много я докоснали до сърцето. „Един от най-интересните беше от Мани, Фейгин и Жоро от „Игрите“ - картина на ириса ми, в момента са много модерни тези изображения. Един мой приятел пък ми подари звезда на мое име с нейните координати и е кръстена на мен“, разкри Илиева. Нейната половинка Юлиан Костов също я зарадва с нещо по-различно. „Юлиан обича да е сигурен в това, което прави, за това ме попита предварително какво искам. Въпреки че аз винаги се радвам на всичко. Ще пътуваме, не е нещо физическо. Та, подаръкът от него е екскурзия и най-вероятно ще бъде в Италия“, разказа още красавицата.

Семейство

Както повелява традицията, преди да духне свещичките на тортата си, Мирела не пропуснала да си пожелае нещо. „Пожелах всичките ми приятели и близки, въпреки голямата промяна, която претърпях, да продължават да са до мен“. Звездата отпразнува своя празник два пъти. Един път с приятели, а на следващия ден със семейството си във Варна. „Другото желание ми беше със семейството винаги да бъдем толкова сплотени и винаги да се събираме всички за хубави поводи“, допълва тя. Най-големият подарък за красавицата е това, че ще бъде жури на едно от най-големите събития за танци, които се организират у нас. „Поканиха ме да бъда жури на Wold of Dance на 25 ноември като популярно лице, което се занимава с такъв вид практика. България има лиценз от скоро за участие в това мащабно събитие. Бях много изненадана, когато ми се обадиха. В София ще се проведе и е достъпно за всеки“, разказа ни Мирела.