0

Д ует „Ритон“ и талантливите момичета и момчета от група „Ангелите на „Ритон“ отпразнуваха рождения ден на Катя на сцената на зала 1 в НДК с грандиозен шоу спектакъл. На празничния рецитал се насладиха почти 5000 техни почитатели.

Публиката чу и видя както златните хитове, така и най-новите песни от запазената марка „Ритон“, изпълнени от Здравко и Катя с много любов.

За спектакъла двамата Катя и Здравко подготвиха нови аранжименти на свои емблематични песни, а и изпълниха такива, които не са звучали на сцената на НДК досега, споделиха двамата в предаването "На кафе". 

"Не съм празнувала друг свой рожден ден на сцената. Но имам още един много запомнящ се рожден ден. Това беше двадесетия ми рожден ден, когато участвахме в една международна програма в бившия Съветски съюз в Санкт Петербург в продължение на една седмица. Имаше повече от 40 участници и биг бенда на арменското радио и телевизия от над 40 човека. Нямаше как да отидем в ресторант и да го отпразнуваме, защото ресторантите затваряха рано, а ние имахме концерти. Но ние бяхме в апартамент, пазарувахме и ги канихме в продължение на няколко дни на групички. Това беше много запомнящ се рожден ден за мен", връща лентата към вълнуващи спомени Катя в "На Кафе". 

През годините дует „Ритон“ владее сърцата на българската публика с вечни хитове като „Джалма“, „Как си, амиго“, „Някога, но не сега“, „Елате ни на гости“ и много други.