0

А ктрисата Сара Драгулева поднесе торта на колежката си Василена Атанасова за рождения й ден на сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

„Пяхме на Василена Happy Birthday с публиката“, каза гаджето на Папи Ханс пред „Телеграф“.

Почерпка

Милият жест за рожденичката се случил точно след представянето им на съвременната английска пиеса „Джъмпи“ на Ейприл де Анджелис на 26 ноември. „Тортата, разбира се, е от целия състав на групата. Василена не очакваше да го направим, беше изненада и за нея, и за публиката. Такъв голям поздрав не се случва почти никога на сцената“, сподели Сара Драгулева. „Обикновено им подаряваме торти и подаръци зад сцената. Публиката пя с нас честит рожден ден и ръкопляска. След това останахме да се видим в театъра и да се почерпим с тортата“, допълни актрисата, която участва в новия сериал на NOVA “Алея на славата”.

Състав

В комедийната постановка „Джъмпи“ Василена Атанасова играе главната роля на Хилъри, Емил Котев е съпругът й – Марк, а Сара е дъщеря им Тили. Участват още Жени Александрова-Лечева, Александър Карасански, Леонид Йовчев, Христина Караиванова, Ивана Крумова и Стоян Младенов. Почитателите на живото изкуство могат да ги гледат на 9 и 19 декември, а през новата година на 12 януари.

.

 .